<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Privatësia juaj

Politikat e privatësisë janë shumë të rëndësishme për përdoruesin si dhe për ne, prandaj ne e kemi bërë të thjeshtë për ti gjetur ato dhe të familjarizoheni me to.

Linku për politikat e privatësisë: https://www.frixton.games/privacy-policy

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!