<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Mënyrat e pagesave

Ju mund të paguani me këto lloje të kredit kartelave:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover & Diners

Kërkohen vetëm të dhënat elementare të kartelës për të procesuar pagesën dhe këto të dhëna nuk ruhen fare pasi të kryhet pagesa!

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!