<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Kyçuni në llogarinë tuaj

Për tu kyçur në llogarinë tuaj Frixton Games klikoni në linkun: https://www.frixton.games/login

Krejt qka ju duhet të bëni është të përdorni email adresën dhe fjalëkalimin që keni dhënë gjatë regjistrimit.

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, ju mund ta riktheni llogarinë tuaj duke kërkuar për një fjalëkalim të ri përmes emailit tuaj me të cilën keni hapur llogarinë. Linku për kërkimin e një fjalëkalimi të ri: https://www.frixton.games/forgot-password

Nëse keni harruar emailin me të cilin jeni regjistruar, ju mund ta dini atë përmes emrit tuaj identifikues (username) në linkun: https://www.frixton.games/forgot-email

 

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!