<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Mbani llogarinë të sigurtë

Në rast se llogaria juaj është kompromentuar, ne e kemi bërë të lehtë për ju të ndryshoni fjalëkalimin shpejtë përmes linkut: https://www.frixton.games/account/security/password-and-security ose në rast se nuk jeni i kyçur ose nuk ju kujtohet fjalëkalimi aktual atëherë mund ta ktheni fjalëkalimin tuaj në linkun: https://www.frixton.games/forgot-password

Ju rekomandojm të rishikoni profilin tuaj si dhe email adresën tuaj të llogarisë për tu siguruar që gjithqka keni nën kontrollin tuaj. Nëse gjithqka është nën kontroll në llogarinë tuaj të Frixton Games atëherë ju sugjerojmë të ndryshoni fjalëkalimin e adresës tuaj përsonale si dhe cilësimet e saj.

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!