<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Fshirja e llogarisë

Për të fshirë llogarinë tuaj:

  1. Në mënynë kryesore, klikoni ikonën e llogarisë  (ose mbi foton tuaj të profilit nëse e keni ngarkuar një tashmë), ose në linkun: https://www.frixton.games/account/general
  2. Shkoni në fund të faqës (në seksionin Fshijë Llogarinë)
  3. Klikoni në butonin "Kërko të fshihet llogaria
  4. modalin për konfirmim, ju kërkohet ta vendosni kodin e sigurisë i cili dërgohet në emailin të cilin e përdorni për tu kyçur në Frixton Games (Lexo informacionin në modal para se të merrni veprimin për fshirje)
  5. Pasi të klikoni butonin "Konfirmo kërkesën për fshirje" fillon procedura e fshirjes së llogarisë dhe të gjitha shërbimeve të lidhura për këtë llogari dhe procesi nuk mund të zhbëhet.
Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!