<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Cilat janë metodat e pagesave?

Ju mund të paguani me këto lloje të kredit kartelave:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover & Diners

Nëse jeni duke paguar nga Kosova (XK) dhe nuk ju lejon ta zgjidhni Kosovën (XK), në këtë rast ju duhet ta zgjedhni shtetin e Shqipëris / Albania (AL) në mënyrë që të mund ta procesoni pagesën.

Tek linku: frixton.games/f-coins zgjidhni njërën paketë që dëshironi dhe ndiqni hapat për të kryer pagesën. Pasi pagesa të kryhet me sukses në llogarinë tuaj shtohen po aq F-Coins sa ka ofruar paketa e përzgjedhur nga ju.

F-Coins funksionon si vlerë virtuale monetare në Frixton Games. Prandaj blerjet në Frixton Games dhe në lojrat përkatëse duhet të bëhet me F-Coins.

F-Coins nuk mund të tërhiqen si para, F-Coins mund të shfrytëzohen vetëm për blerje brenda Platformës.

Rimbursimi i F-Coins nuk lejohet dhe pas blerjes së paketave procesi është i pakthyeshëm.

Për momentin F-Coins nuk mund të transferohen nga një llogari në tjetrën.

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!