<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
A është loja Pishpirik falas për tu luajtur?

Lojën Pishpirik mund ta shkarkoni dhe ta luani falas!

Për momentin loja Pishpirik është në dispozicion në këto platforma:

  • Android
  • iOS

Para se të filloni të luani, së pari shtoni shokët tuaj (ndiqni dhe ata duhet të ju ndjekin) dhe më pas hyni në lojë dhe përmes butonit + (plus) ju hapet modali me listën e shokëve që keni shtuar. Nga aty ju mund ti ftoni shokët tuaj dhe të luani së bashku.

Të gjitha dizajnet dhe efektet e lojës mund ti bleni në dyçanin e lojës përmes F-Coins të cilat ju i paguani ose i mbledhni kur shpërbleheni nga platforma e Frixton Games për pikët ose sfidat që keni kryer.

F-Coin mund të fitoni duke kryer sfida, duke kaluar nivele të Pishpirikut dhe raste kur Frixton Games ju shpërblen për renditjen e lart tuajen në turne.

Për të marrë pjesë në turne të Pishpirikut ju duhet të keni një numër të caktuar të Pishpirikave aktiv, numër ky i cili përcaktohet për secilin turne (disa turne nuk kërkojnë fare pishpirika për tu regjistruar).

Nëse jeni në listen e fituesve, Frixton Games ju kontakton përmes emailit ose numrit të telefonit që keni vendosur te të dhënat për kontakt.
Për ta tëhequr shpërblimin ne ju dërgojm një kod unik në llogarinë tuaj dhe juve ju duhet patjeter letërnjoftimi juaj që ti konfirmoni të dhënat e llogarisë tuaj. 

Po, ju mund të autorizoheni ose ta autorizoni dikë që ta tërheqë shpërblimin për ju. Në këtë rast ju duhet të na kontaktoni dhe ne u japim detajet e mëtutjeshme se si të veproni që ta kryeni këtë proces.

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!