<
x
Kohështrirja Llogaria
Qendra e Ndihmës
Jemi këtu për të ju ndihmuar!
Si ta verifikoj email adresën e llogarisë time?

Gjatë regjistrimin tuaj në platformë ju keni dhënë email adresën tuaj  dhe ne ju kemi dërguar linkun për verifikim në këtë email. Klikojeni atë link dhe llogaria juaj do të verifikohet. Nëse nuk keni pranuar një email të tillë (ju lutem kontrolloni rubriken SPAM) ose e keni fshirë emailin pa dashje, ju mund të kërkoni për një link të ri verifikues. Këtë mund ta bëni duke shkuar tek Llogaria > Gjenerale > Të dhënat e llogarisë > poshtë fushës EMAIL ADRESA klikoni: Ridërgo linkun për verifikim dhe kontrolloni email adresën tuaj për linkun e ri për verifikim.

 Shkoni tek: Llogaria > Gjenerale > Të dhënat e llogarisë

 Shkoni tek: Fjalëkalimi & Siguria pastaj te sektori Ndrysho Fjalëkalimin vendosni fjalëkalimin tuaj aktual dhe fjalëkalimin e ri që dëshironi ta rivendosni.

Platforma Frixton Games është e përkthyer në këto gjuhë: 

  • Anglisht
  • Shqip 
Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!