<
x
Kohështrirja Llogaria

F-Coins

F-Coins funksionon si vlerë virtuale monetare në Frixton Games. Prandaj blerjet në Frixton Games dhe në lojrat përkatëse duhet të bëhet me F-Coins. F-Coins nuk mund të tërhiqen si para, F-Coins mund të shfrytëzohen vetëm për blerje brenda Platformës.

Për më shumë informacione shiko linkun: https://www.frixton.games/support/faq/payments

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!