<
x
Kohështrirja Llogaria
Turniri Frixton 2
26 April, 2023 - 22 May, 2023
Ka mbaruar!
6.9k+ Konkurrentë
live

Turniri Frixton 2 ka tashmë fazën kualifikuese. Në fazen kualifikuese ju duhet ti fitoni lojët e kërkuara pa humbur më shumë se 2 herë. Po i humbe 3 lojë, ju ktheheni nga fillimi. Janë dy mënyra për të provuar kualifikimin nga fillimi:

  1. duke shikuar një reklamë

  2. duke përdorur Pishpirikat qe i keni nxënë tashmë (pishpirikat aktiv).

 

Pasi mbaron faza kualifikuese, fillon faza LIVE ku lojtarët e kualifikuar konkurrojnë për cmimet e turnirit!

Rregullat e Turnirit

  1. Regjistrimi në turnir nuk është i limituar, secili nga ju mund të marr pjesë dhe të konkuroj për çmimin e madh.

  2. Turniri është në dispozicion për të luajtur për përdoruesit e iOS dhe Android.

  3. Në turnir do të luhet 1vs1 me kundërshtar të rastësishëm, fitoret dhe humbjet ndaj secilit kundërshtar janë të rëndësishme sepse ato statistika do ju rankojn më lartë ose më poshtë në tabel.

  4. Statistikat të cilat do të shfaqen janë fitoret, humbjet dhe pishpirikat.

  5. Turniri ka një datë startuese dhe përfunduese të caktuar.

  6. Ju mund të luani deri në 30 lojë çdo ditë mes orës 19:00-24:00
Sponzorët
Ju mund të sponzoroni turnirin e ardhshëm. Na kontaktoni!
Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!