<
x
Kohështrirja Llogaria
Turniri Frixton
2 January, 2023 - 15 January, 2023
Ka mbaruar!
19.5k+ Konkurrentë
live

Frixton sjellë për herë të parë turnirin online në lojën e Pishpirikut. Turniri do të ketë edhe shpërblime reale ku ju do të mund të fitoni njërin nga 5 shpërblimet e shfaqura më lartë.

Turniri do të filloj së shpejti, por ti mos prit, regjistrohu që tani.

Rregullat e Turnirit

  1. Regjistrimi në turnir nuk është i limituar, secili nga ju mund të marr pjesë dhe të konkuroj për çmimin e madh.

  2. Turniri është në dispozicion për të luajtur për përdoruesit e iOS dhe Android.

  3. Në turnir do të luhet 1vs1 me kundërshtar të rastësishëm, fitoret dhe humbjet ndaj secilit kundërshtar janë të rëndësishme sepse ato statistika do ju rankojn më lartë ose më poshtë në tabel.

  4. Statistikat të cilat do të shfaqen janë fitoret, humbjet dhe pishpirikat.

  5. Turniri ka një datë startuese dhe përfunduese të caktuar.

  6. Ju mund të luani deri në 30 lojë çdo ditë mes orës 19:00-24:00
Sponzorët
Ju mund të sponzoroni turnirin e ardhshëm. Na kontaktoni!
Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!