<
x
Kohështrirja Llogaria
Frixton Games - Pishpirik
A je gati me lujt
Pishpirik
Lojtarë
Skano QR kodin për ta shkarkuar Pishpirikun direkt nga telefoni juaj
pishpirik qr code
Loja

Pishpirik është një lojë me letra që luhet kundër lojtarëve të tjerë. Meqenëse nuk është shumë komplekse, çdo lojtar mund të fillojë të luajë me njohuri zero dhe ta kuptojë atë në provën e parë, por, të jesh në top list duhet të kesh përvojë në lojë, prandaj ne e bëmë shumë më argëtuese lojën duke përfshirë efekte të Pishpirik-ut, mjedisi 3D, funksionaliteti i komunikimit me zë dhe madje edhe e thirrjeve me video në versionet e ardhshme.
Ju mund të luani në turnire dhe të fitoni shpërblime reale.

Pishpirik Video Intro
Veçoritë e Lojës

Turnire live, TV Pishpirik, dyçani, tabela e liderëve, Komunikim me zë, sistemi për shoqëri, njoftimet..

Pishpirik Features
Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!