<
x
Kohështrirja Llogaria
Turniri Frixton #2
Lojrat
Turniri Frixton #2

Turniri Frixton 2 ka dy faza: faza e kualifikimit dhe faza finale. Në fazën e kualifikimit, lojtarët do të garojnë njëri kundër tjetrit në një seri ndeshjesh. Lojtarët të cilët arrijnë të kualifikohen do të shkojnë përpara në fazën finale, ku do të sfidohen për çmimet e ofruara.

Turniri është një mundësi e shkëlqyeshme për lojtarët të shfaqin aftësitë e tyre dhe të garojnë kundër disa nga lojtarët më të mirë të botës. Është gjithashtu një mundësi për lojtarët të lidhen me lojtarët tjerë që ndajnë dashurinë e tyre për lojën dhe për të mësuar strategji dhe teknika të reja.

Turniri Frixton 2 është një dëshmi e rritjes së popullaritetit të Pishpirikut. Me më shumë e më shumë lojtarë që bashkohen me lojën, është e qartë se Pishpiriku është këtu për të qëndruar. Kombinimi i strategjisë, aftësisë dhe fatit e bën atë një lojë emocionuese që mban lojtarët të kthehen për më shumë.

Në përfundim, nëse jeni fansa të lojërave me karta dhe ende nuk keni provuar Pishpirikun, tani është koha e përshtatshme për ta bërë këtë. Me nisjen e Turnirit Frixton 2, është mundësi më e mirë për të treguar aftësitë tuaja dhe për të garuar kundër disa nga lojtarët më të mirë të kësaj loje. Pra, merrni lojën në App Store ose në Play Store në telefonin tuaj dhe fillo garo me të tjerët!

 

Shuma e shperblimeve
Prej vendit të parë deri te vendi i tretë, do të ndahen 200 euro, 100 euro dhe 60 euro respektivisht, ndërsa nga vendi i 4 deri te vendi i 10 do të ndahen 20 euro secili.

Rregullat e Turnirit: https://www.frixton.games/esports/pishpirik/tournament/frixton-tournament-2

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!