<
x
Kohështrirja Llogaria
Loja Pishpirik tani do të na bashkoj online!
Lojrat
Loja Pishpirik tani do të na bashkoj online!

A i mbani mend orët e gjata të shpenzuara rreth tavolinës me familje e shoqni duke qesh e garu me Pishpirik-un. Të gjithë kampion-at e lojës Pishpirk  (përfshirë edhe ata që shpesh humbasin)  tashmë do kenë kënaqësin të konkurrojnë edhe jashtë tavolinës.  

Versioni online i lojës pishpirik është krijuar për të ju mundësuar një eksperincë realistike të lojës tradicionale shqiptare, me të gjitha mjetet e rregullat origjinale. Kënaqësia e lojës Pishpirik mund të ndahet me njerëzit e lagjës, qytetit apo edhe shtetit. Mirëpo, Pishpiriku ju lejon që të ftoni e të garoni edhe me njerëzit tuaj të dashur jashtë kufijve. 

Me Pishpirik  mund të konkuroni ndaj një shoku/shoqe apo edhe ndaj ndonjë te panjohuri i cili rastisë në listën e atyre që dëshirojn të luajn në të njëjtën kohë me ty. E ndaj cilit ti ki qef me fitu varet prej teje.  

Mjafton të  keni qasje në internet dhe të kriojni një llogari tuajën që të filloni lojën e shumë dëshiruar nga të gjithë shqiptarët anë e mbanë. 

Le të fitoj me i miri (Ti). 

Njoftimet
Shëno të gjitha si të lexuara
Nuk ka njoftime të reja!